Verzenden & Retourneren

Levertijd

Natuurlijk kun je niet wachten totdat je jouw Just be Jolie kleding ontvangt. In Nederland kun je je bestelling meestal binnen 2 werkdagen verwachten. Voor leveringen buiten Nederland geldt een levertijd van 2-5 werkdagen. 

Bezorgkosten

De bezorgkosten binnen Nederland bedragen standaard €3,95. Verzending in de EU €9,25.

Retouren

Jammer dat het item niet helemaal is wat je in gedachten had! Je kunt bij ons binnen 14 dagen na ontvangst jouw bestelling retour sturen op eigen kosten. Voor de volledige retourvoorwaarden;

***Let op: SALE items kunnen niet retour!!

Gekochte items in de winkel hebben andere voorwaarden, zie de kassabon. 

Het artikel dat ik heb ontvangen heeft een klacht, wat nu?

Vervelend dat er iets mis is gegaan! Neem dan contact met ons op via [email protected] met je ordernummer en foto van de klacht. Op deze manier kunnen wij het snel oplossen. Voordat jouw bestelde artikelen bij ons de deur uit gaan, controleren wij die op beschadigingen en onvolledigheid. Ze worden uiteraard alleen verzonden wanneer ze in perfecte staat zijn. Indien er tóch een foutje is gemaakt, nemen wij de retourkosten voor onze rekening.

Ik heb een verkeerd artikel ontvangen, wat nu?

Oh nee! Stom van ons… Neem even contact met ons op via [email protected] met je ordernummer en foto van het ontvangen artikel. Op deze manier kunnen wij het snel oplossen.

Wanneer wordt het aankoopbedrag van mijn retour teruggestort? 

Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen, storten wij het zo spoedig mogelijk terug. Vervolgens heb je het bedrag binnen 3 werkdagen terug op jouw rekening.